ny skjorta :)

Idag vid halv tolv kom Bodil, farmor och Ludde och hämtade mig så åkte vi in till stan. Sedan hem till farmor så åt vi och lite så. Sen åkte vi in till stan igen och då skulle Lukas, Pontus och Anders bowla så då gick jag och Bodil på stan. Fick en fin skjorta av bodil inne på jc :) Nu är jag hemma igen och tror att jag ska börja packa lite smått eftersom att vi åker till London på onsdag!!
'
'
// Eriksson

20.33

Pappa häntade mig vid sju vid ishallen. Åkte till Linnéa vid två och så kom Tilda då åkte vi till ishallen och sen så var vi där till sju haha. När jag kome hm så åt vi lite middag och nu har jag precis gjort min tyska läxa. Imon är det måndag och skola, tråkigt! Men bara en vecka kvar sen är det höstlov! Åker till London på onsdagen, ska bli jätte roligt! Hörs imon!
'
Hahahaha, hittade en gammal bild från när vi var i skagen (danmark) med annelies och bengts båt, tyckte att jag var skit snygg, hhahahahha
'
// Eriksson

söndag

Mamma väckte mig halv nio idag, fixade mig och åt frukost och sen så åkte jag till kyrkan. Måste gå på 15 gudstjänster innan jag konfirmerar mig så det är lika bra att börja! Nu har jag pluggat lite och vid två drar jag in till stan för att träffa Tilda och sen ska vi gå på hockey :)<3 Nu ska jag gå ner och hjälpa mamma att laga mat så att hon kan skjutsa mig någon gång annars kommer jag väl till stan vid tre, haha :)
'
Ha en bra söndag!
'
Snygga Tilda <3
'
// Eriksson

parodi

'
Hittade en video alldeles nyss, en parodi av Moa Lignells idolaudition, gjord av fyra tjejer som heter Mira, Olivia, Molly och Edit. Såg inte att det var fyra tjejer innan jag läste det, haha :)
'
Här är originalet, visst är de lika? haha

lördag!

Nu har jag fixat en ny header och ska fixa lite mer snart :)
Har pluggat lite idag och nu ska jag plugga ännu mer. Har no och eng prov i veckan så måste kunna det :)
'
Hörs senare!
'
'
// Eriksson

18.47

Nu åker vi in till stan :) Hörs imon!
Kvällens outfit visar jag imon!
'
// Eriksson

dålig uppdatering

Hejhej :)
Har inte haft lust att blogga men i torsdags så var Tilda här och vi tog lite höstbilder :) Så ska fixa en design idag tror jag om jag orkar haha.
Ikväll ska vi bort till några kompisar men bloggar innan det :)
'
Jag och Tilda <3
'
// Eriksson

18.18

Skolan idag har varit tråkig, efter skolan så var jag på stan lite la undan en tröja och sen tog jag bussen och hämtade Nellie :) Vi red ut en liten runda och det regnade jätte mycket så jag var helt blöt sen haha :) Nu har vi druckit varm choklad mjölk och mamma hämtar mig lite senare, hörs kanske sen eller imon :)
'
// Eriksson

19.01

Konfa hajken fre-lör va rolig! På lördagen var vi på boda borg och det gick inte jätte bra för vårat lag men vi hade roligt! Sen åkte vi på hockey, HV-Växjö lakers och hv förlorade på straffar. Idag va jag i kyrkan på morgonen och sen idag har jag inte gjort så mycket mer än att plugga känns det som, haha :)
Imon åker jag till Ulle och dom och så ska jag titta på ridlektionerna :) Sen någon gång i veckan ska jag åka till Sörsjö och rida Artina för Sandra, kulkul!
'
Artina :)<3
'
Ha det bra!
'
// Eriksson

konfahajk

Först idag hade vi sv sen tyska booring! Sist hade vi hkk, gjorde cupcakes och de blev jätte goda! Sen gick jag på stan lite och sen hämtade mamma mig. Nu har jag fikat och packat färdigt och snart så åker jag på konfahajk! Imon efter hajken så åker vi till jönköping och tittar på HV-Växjö
Vi hörs imon :)
'
'
// Eriksson

Studiedag!

Hejhej :)
Idag har vi haft studiedag, har inte gjort så mycket mer än att pluggat känns det som haha. Har gjort corn flakes kakor också :) Imon är det skola sen vid fem ska jag åka till missions kyrkan för då ska vi på konfa hajk, kulkul!
Designen ska fixas snart så fort jag har tid och ork, haha :)
Hörs imon!
'
Gammal bild ;)
// Eriksson

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0