fotboll

Nu har jag precis ätit mat!
Kom hem från stan innan och då ringde Tilda och vi bestämde att jag skulle hänga med på fotbollen så jag åkte in och tittade på den och värnamo vann med 1-0 (y) När jag kom hem så pluggade jag lite och nu har vi ätit mat. 

Imon börjar skolan igen blir väl roligt att träffa kompisarna men det är väl det ända roliga... haha 

Nu ska jag fortsätta plugga, ha det bra!

// Eriksson
Fetto Tilda? haha

söndag 6 november

Vi kom hem igår vid nio någon gång, då packade jag upp och åt sen la jag mig i sängen och tittade på tv :)

Idag vaknade jag vid tio, åt frukost och duschade och lite så sen har jag bara suttit vid datan. Nu ska jag och mamma åka in till stan och handla lite.
Hörs sen!
// Eriksson

fredag

Idag har vi gatt pa stan och shoppat lite och sa har vi varit pa harrods (ett stort kopcenter) :) Ikvall ska vi till ett par kompisar som bor har och imon aker vi hem vid fyra tiden tror ja. detta blev ett trakigt inlagg haha. Men vi hors nar jag har kommit hem!

Kram!

hittat en dator!

Fanns en dator har pa hotellet som jag kunde lana sa ska forsoka blogga lite iallfall. Idag kom vi fram vid halv ett bagn gang da at vi lite mat och sen akte vi  till hotellet och packade upp. Sen tog vi en taxi och akte london eye, jatte haftigt! Nu ar vi pa hotellet och har bytt om och ska ga ut och ata nagonstans. Imon ska vi ga pa nagot museum och titta lite sen pa kvallen ska vi ga pa en musikal. Pa fredag ska vi ha en hel dag med shopping!

Ha det bra sa hors vi snart hoppas jag!

Kram

färdig packad!

Nu har jag packat färdigt allting och ska lägga mig i sängen och titta på tv!
Kanske bloggar imon när vi åker i bilen till lygplatsen annars hörs vi när jag kommer hem på lördag eller söndag!

Ha det bra!

// Eriksson

Filmer :)


Det ser kanske inte så bra ut men har bara ridit henne tre gånger nu så det blir bättre och bättre för varje gång! :)

// Eriksson

Ridit Artina!

Farfar kom och hämtade mig innan och skjutsade mig till stallet. Red Artina för Sandra Carlsson och det gick bra! Hon lugnade ner sig mot slutet när vi började hoppa lite :) Lägger kanske upp en liten film sen om jag hinner för nu måste jag packa färdigt och allt tills imon! Hörs senare!

Artina <3

// Eriksson

1:a november

Vaknade halv tio idag för Pelle (hund) kom upp i min famn, haha. Nu har jag ätit frukost det blev smoothie och rostad macka. Ska byta om nu och sen ska jag börja städa mitt rum och packa tills imon. Vid halv fyra kommer pappa och hämtar mig då ska jag och rida Artina!// Eriksson

RSS 2.0